Intieme ceremonie in Kasteelhoeve Oplombeek, Pajottenland | Amy en Stijn

Toen ik de eerste keer bij Stijn en Amy was, waren ze overtuigd: ‘we willen enkel sfeerbeelden, maar liever geen fotoshoot met ons twee’. Ze gaven aan niet graag te poseren. Ik overtuigde hen om toch heel even wat tijd uit te trekken in hun planning om wat foto’s te nemen, want ik weet uit ervaring hoe bijzonder dat moment is. Ik voel het als mijn morele plicht om mensen die mekaar zo graag zien op de dag van hun trouw even mee te nemen voor wat foto’s. Ja, toch!

En dat deed ik ook. De boomgaard van het domein leende zich perfect voor een korte fotoshoot. Het was zoals verwacht een magisch momentje die dag. Amy en Stijn in een roes van pasgetrouwd-zijn, en dat leverde de mooiste beelden op. Nadien vertelden ze me hoe ongelooflijk fijn ze het vonden, en dat ze geen seconde spijt hadden dat ze hadden ingestemd, integendeel.

Op hun Brompton vouwfiets fietsten ze daarna richting hun familie en vrienden, klaar voor een intieme buitenceremonie.

Trouwlocatie: Kasteelhoeve Oplombeek, Gooik