tell me more

Vooraf stuur ik jou een vragenlijst om de workshop af te stemmen op jouw eigen leerdoelen. De topics die ik bijna altijd aan bod laat komen, zijn deze:

• hoe haarscherpe foto’s maken
• waar de focus leggen

• een wazige achtergrond creëren
• moeilijke lichtomstandigheden (tegenlicht, donkere ruimtes)
• concrete tips voor compositie

• anders leren kijken naar je omgeving en naar licht

• quick tips om een foto te bewerken
• feedback op jouw eigen foto’s

wat ga ik jou leren?

Na afloop van de workshop mag je me gedurende 4 weken zoveel mailen als je wil, met vragen over de workshop. Zijn er toch nog zaken waar je tegenaan loopt? Graag feedback op je foto's? Ik ben er voor jou.aftercare

three

De dag van de workshop spreken we af op een superfijne, hippe werkplek met goeie koffie! 

We starten altijd met de basis. Daar zit een stukje theorie in, maar ik ga niet goochelen met vaktermen: we maken meteen de link naar de praktijk, waardoor het echt helder wordt. We maken het meteen heel erg praktisch.

Je gaat leren manueel te fotograferen. Dat wil zeggen: al je instellingen zélf kiezen. Ik toon je dat de drempel helemaal niet zo hoog is als je misschien denkt, om niet meer op de automatische stand te fotograferen. Echt! En net dát is de sleutel om mooie, lichte, sprekende foto’s te maken.

Ik leer je precies welke instellingen je gebruikt in welke situatie en geef je de hele tijd door tips over hoe ik het doe.

workshop

two

Vooraf stuur ik jou een vragenlijst zodat ik de juiste klemtonen voor jou kan leggen in de workshop.

We kijken samen wat je specifiek wil leren en waar je al staat in je fotografie ervaring.

Geen voorkennis hebben is prima - dan start ik met jou vanaf het begin, zodat je de basis helemaal mee krijgt. Als je wél al voorkennis heb, dan werken we op zaken waar je moeite mee hebt of waarin je je nog wil verbeteren. Het enige wat ik verwacht is heel veel 'goesting’ om mooie foto’s te leren maken.

voorbereiding

one

>> boek je eigen workshop sessie!

Je zal voortaan zelf de controle hebben over hoe je foto eruit zal zien. Mooi belicht, de focus juist, een wazige achtergrond als je dat wil: het is nooit meer toeval dat je een mooi beeld maakte. 

"Jouw workshop was een ideale aanvulling op mijn cursus basisfotografie. Vooral omdat het een 1-op-1 workshop was, vond ik het super interessant! Het was leuk om zo praktijkgericht uitleg te krijgen van een fotografe :-) Het heeft me nóg meer zin doen krijgen om mooie, lichte en pure foto's te maken!"

Evi Verswyvel

lieve woorden

"De workshop was geweldig leerrijk. Ik had mijn reflextoestel al jaren, maar ik heb nu eindelijk volledig manueel leren fotograferen. Er werd echt de tijd genomen voor uitleg en vragen, en vooral om het uit te proberen. Echt een leuke workshop om te doen, een aanrader. Voor mij is dit de opstap geweest om me nog verder te gaan verdiepen in het fotograferen."

Melissa De Baere

lieve woorden

"Enkele weken geleden volgde ik de 1-op-1 workshop fotograferen bij Ellen. Ik was benieuwd, ik volgde al verschillende cursussen fotografie, maar begreep nog altijd niet veel van het fotograferen in de manuele stand. In de vragenlijst die Ellen op voorhand stuurde, noemde ik mezelf dan ook een moeilijke leerling. ;-) Het werd een fijne, leerrijke dag. De cursus is duidelijk opgesteld en in combinatie met Ellen haar uitleg was deze workshop voor mij een echte eyeopener. Ik ben 's avonds thuisgekomen en ben meteen foto's beginnen maken van mijn kinderen. Zelfs in moeilijke lichtomstandigheden kreeg ik nu mooie beelden. Sindsdien heb ik de camera al vaak gebruikt voor productfotografie en kan ik zeggen dat ik eindelijk de klik gemaakt heb: ik fotografeer alleen nog maar in de manuele stand. Een echte aanrader voor iedereen die die dure camera eindelijk écht wil leren gebruiken!"

Kim, Tot de maan en terug

lieve woorden

hit it!

Wil je graag je de 1-op-1 workshop volgen? Stuur me jouw gegevens en jouw wensen, en ik contacteer je heel binnenkort met alle concrete informatie!

Dank je voor je bericht! Ik probeer doorgaans te reageren binnen de 2 werkdagen. Bear with me als dat toch niet lukt ;)

contact