Bekijk mijn foto's

Een huwelijksdag fotograferen vind ik altijd heel bijzonder: de hele dag met jullie meelopen om de grote en in-between momenten vast te leggen, heerlijk. Ik geloof dat het enorm belangrijk is dat je een huwelijksfotograaf kiest met wie het klikt, want dan voel je je echt op je gemak, en dat zie je in de foto's. 

it's that heart of gold & stardust soul that make you beautiful.

trouwen

>> infobrochure aanvragen

Prijzen starten vanaf €1900 voor 10u fotografie.

Altijd inbegrepen: 
> alle door mij geselecteerde foto's in hoge resolutie, individueel afgewerkt en aangeleverd via jullie eigen online galerij
> reiskosten in heel België
> btw


Wil je een volledige prijslijst? Al eens voelen of het klikt? Ik stuur je graag mijn uitgebreide informatiebrochure door.

investering

I choose you.
And I'll choose you,
over and over.
Without a pause,
without a doubt,
in a heartbeat.
I'll keep choosing you.

"Wat een prachtige foto’s!! We hebben de dag weer helemaal opnieuw beleefd. Wij willen jou enorm hard bedanken voor alles! Je hebt dat ongelofelijk goed gedaan en we hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen. Het was zo'n fijne en vlotte samenwerking en alles ging vanzelf. Het is fantastisch dat dit ook nog eens resulteert in zo’n prachtig resultaat!! We hebben echt geen woorden voor hoe mooi de foto’s zijn. Nogmaals 1000 x bedankt!" 

Lies en Vince

lieve woorden

"We hebben echt geen woorden voor hoe mooi de foto's zijn."

"Wauw, Ellen!! Wij zijn super tevreden met het resultaat!!! Prachtige foto's, perfect vastgelegd, zoals het was. Zo zo zo mooi!! Zo een grote fan van jouw foto's! Super blij dat we jou gekozen hebben, Ellen."

Charisse en Jeroen

lieve woorden

"Prachtige foto's, perfect vastgelegd, zoals het was."

"Lieve Ellen, elke dag genieten we nog na dankzij jouw prachtige foto's. We zijn zo tevreden dat we jou als fotograaf gekozen hebben. Iedereen zegt dat je mooie stijl helemaal bij ons past! We zijn grote fan van je belichting en de kleuren. Bovendien wist je perfect alle juiste details vast te leggen. We willen je nogmaals heel erg bedanken om onze mooiste momenten vast te leggen op een heel ongedwongen manier en met een perfecte timing. Zowel de foto's als ons prachtig album (toch wel echt een pronkstuk!) zullen we ongetwijfeld ons leven lang koesteren."

Annelies en Wout

lieve woorden

"Bedankt om onze mooiste momenten vast te leggen op een heel ongedwongen manier en met een perfecte timing."

"Wauw, Ellen! De foto's zijn écht prachtig!! We zijn er zoooooo blij mee! Het was zalig om je bij ons te hebben. Je bent heel rustig (net wat ik nodig heb op zo'n dag!) en pakt het op een heel aangename manier aan. Bedankt!!"

Sofie en Mitch

lieve woorden

"Het was zalig om je bij ons te hebben."

"Je hebt bij ons een gevoelige snaar geraakt, waardoor we uiteindelijk toch besloten om een fotograaf te vragen om de dag voor ons vast te leggen. We hebben daar echt nog geen seconde spijt van gehad en al meermaals tegen elkaar gezegd hoe ongelofelijk dankbaar we zijn dat net jij op ons pad kwam om dat voor ons te doen. Dus ik hoop dat je voelt wat het voor ons betekent. Heel erg bedankt voor al die prachtige foto’s! We zijn er echt super blij mee… Zowel de diavoorstelling als de fotogalerij zijn echt een schot in de roos. We zijn je enorm dankbaar!"

Amy en Stijn

lieve woorden

"We hebben al meermaals tegen elkaar gezegd
hoe ongelofelijk dankbaar we zijn dat net jij op ons pad kwam."

hit it!

Heb je vragen over mijn manier van werken of wil je graag mijn uitgebreide informatiebrochure ontvangen? Checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Stuur me een bericht!

Dank je voor je bericht! Ik probeer doorgaans te reageren binnen de 2 werkdagen. Bear with me als dat toch niet lukt ;)

contact