All of me
loves all of you.

>> plan jouw sessie in

Een newbornsessie bij je thuis duurt ongeveer 1,5u. Ik heb geen haast, we hebben alle tijd, dus we hoeven niet op de klok te kijken wanneer je kindje huilerig is en getroost wil worden of wanneer je je baby een voeding wil geven.

Wil je graag weten hoe ik tewerk ga tijdens een newbornshoot? Hoe je je kan voorbereiden? Ik stuur je graag mijn uitgebreide informatiebrochure door.

investering

"Ellen, de foto's zijn supermooi!!! We kunnen er naar blijven kijken, opnieuw en opnieuw. Echt super hard bedankt! We zijn echt trots op onze dochtertjes en ons gezinnetje en dat heb je super knap vastgelegd. Bij een volgende gelegenheid hebben we onze fotograaf zeker al gevonden."

An, mama van Linne, Lieselot en Loore

lieve woorden

"We kunnen er naar blijven kijken, opnieuw en opnieuw."

"Heerlijk ontspannen shoot. Authentiek en oprecht. Spontaan en krachtig. Een geweldige ervaring met nog mooier resultaat! Ons gezin zoals het is: foto's van maanden geleden die we nog steeds koesteren. Kwaliteit en ziel verenigd. Knap werk!"

Lies, mama van Otis*, Emil en Ida

lieve woorden

"Kwaliteit en ziel verenigd."

"Wat zijn wij ontroerd door de mooie foto's. Dit is exact waarom we zo van jouw stijl houden, naturel, puur, liefdevol... Jij weet exact een gevoel in beeld vast te leggen. Wij kijken al uit naar de volgende sessies!"

Evelyne, mama van Juline en Cilou

lieve woorden

"Jij weet exact een gevoel in beeld vast te leggen."

"Ellen is het soort fotograaf waar we van houden. Wij zijn helemaal niet into fotoshoots en poseren en zo, maar met Ellen ging alles gewoon van een leien dakje. We voelden ons zo hard op ons gemak, en dat zie je ook aan de foto's. Ons lijf is nog altijd te klein voor ons hart als we naar haar foto's kijken, echt! Prachtige herinneringen aan de babyperiode van onze dochter. We nodigen Ellen zeker en vast nog eens uit bij ons thuis."

Sarah, mama van Jef*, Lena*, Alma en Rosie

lieve woorden

"Ons lijf is nog altijd te klein voor ons hart als we naar haar foto's kijken."

hit it!

Wil je graag een newbornshoot inplannen?
Mijn informatiebrochure ontvangen? Stuur me een bericht!

Dank je voor je bericht! Ik probeer doorgaans te reageren binnen de 2 werkdagen. Bear with me als dat toch niet lukt ;)

contact